Disclaimer

De websites www.westrand.be, www.keperenberg.be, www.kasteellamotte.be, www.solleveld.be en www.ccdilbeek.be zijn eigendom van Cultuurcentrum Dilbeek vzw. Door deze websites te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud van deze websites of delen ervan maken inbreuk op de intellectuele rechten van Cultuurcentrum Dilbeek. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of het delen ervan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient voorafgaandelijk en schriftelijk aan Cultuurcentrum Dilbeek te worden verzocht.

Deze websites werden met uiterste zorg samengesteld. Cultuurcentrum Dilbeek streeft ernaar om er volledige, correcte en actuele informatie op te plaatsen. Cultuurcentrum Dilbeek kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de inhoud van deze websites of voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn ervan. Cultuurcentrum Dilbeek houdt zich het recht voor om de informatie op de websites op elk tijdstip te wijzigen. Indien er onjuiste of onvolledige informatie op één van deze websites staat, kan u ons daarvan steeds op de hoogte brengen.
Cultuurcentrum Dilbeek is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites. Het plaatsen van links naar andere websites houdt op geen enkele wijze een goedkeuring in van de inhoud van deze sites.